Gerencsér Tomit zavarta, ahogy kinéz

Tizenhét évesen plasztikáztatott a magyar műsorvezető!

A Budapest Tv egykori műsorvezetője már több mint egymillió forintot költött plasztikai műtétekre, és több, mint hat beavatkozást hajtottak végre rajta. Gerencsér Tomi nem divatból csinálta mindezt.

2010.01.25 06:30tabu.tv

Gerencsér Tomi utoljára például hasát műttette meg, de nemrég egy anyajegyet is eltávolíttatott a válláról, utóbbinak még a varratai is benn vannak.

"Az első műtétem, az még 17 éves koromban volt, amikor is az orromat plasztikázták. Egyébként az meg lett ismételve két évvel később is, így az orrom már kétszer is lett plasztikáztatva" - meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető, aki most egy újabb orrműtétre gyúr.

"Ha az éveket összeadjuk, akkor egy picit meg is haladja az egymillió forintot már az az összeg, amit plasztikára költöttem. Igazából nem divatból csináltam, hanem tényleg úgy éreztem, hogy zavar, és ha valamin lehet változtatni, akkor miért ne. Nem tetszett az orrom, de egyébként a nővérem is megműttette. Gondolom Őt szerettem volna utánozni 17 éves fejjel" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gerencsér Tomi.

A képernyős egyébként sok további műtétet is tervez, aminek az őt kezelő szakember már nem annyira örül.

"Megjegyezte az orvosom, hogy én már csak megszokásból járok hozzá, úgyhogy el akar zavarni, hogy ne mennyek hozzá, szóval lehet, hogy egy új plasztikai sebészt kell keresnem!" - tette hozzá a Tabu Tv internetes videójában Gerencsér Tomi.

Hazudott Gerencsér Tomi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.