Lebuktatták az értelmi szerzőt

Csak kamu volt a csehországi szellemház- a szakértők mégis kételkednek...

Megoldódott a cseh kísértetház rejtélye: kiderült, hogy egy családtag produkált kis tüzeket és tört el üvegeket, hogy próbára tegye paranormális jelenségek szakértőit.

2010.01.01 08:43MTI

A házban hol egy törölköző kapott lángra "magától", hol egy ablak üvege repedt meg, hol meg hirtelen felforrt az akvárium vize. Volt olyan nap, hogy hatvan tüzecske is keletkezett. A titokzatosnak tűnő jelenségeket nemcsak szellemszakértők, hanem már a rendőrség is vizsgálta. Immár lehullt a lepel: a házban lakó család fia bevallotta, hogy ő "kísértetezett".

A rendőrség nem indít ellene eljárást, mert az okozott kár értéke elenyésző. Ugyanakkor a paranormális jelenségek szakértői kitartanak szellemes magyarázatváltozatuk mellett, nem hiszik, hogy az összes jelenséget a család "fekete báránya" okozta volna. Egy elektromérnök is a kétkedők között van, ő szintén tovább folytatja vizsgálódását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.