Pikáns videó miatt perel a DJ

Voksán Virág: Azt hiszik, pénzért szexeltem!

Pert indít Voksán Virág egy lap ellen, mert megjelentették képeit, amelyeken éppen párjával szexel, ráadásul azt sugallták, mindezt pénzért teszi.

Szuperszexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2009.12.22 12:30Kiskegyed

A fiatal modell és dj kálváriája egy éve kezdődött, amikor akkori párjának kocsijából elloptak a férfi mobiltelefonját. Exe olyan képeket is tarolt a készüléken, amelyeken Voksán Virág orálisan és kézzel kényezteti őt.

Hamarosan jelentkeztek is a modellnél a „becsületes megtalálók”, egymillió forintot kertek a fotókért, de természetesen nem ment bele az üzletbe. Feljelentést tett lopás és zsarolás miatt, aztán nem foglalkozott a dologgal, gondolván, ennyi senki nem hajlandó fizetni képeiért.

A minap viszont jött a hideg zuhany: internetes szexportálon bukkantak fel a fotók, es másnap egy napilap is megjelentetett egy felvételt, kitakarva a kényes részeket. A lap pornográfnak nevezte képeket, ami miatt Virág szerint azt gondolhatják az olvasók, hogy pénzért szexelt.

Ha egyszer felkerült...

A modell kérésére az internetes portálról eltávolították az inkriminált képeket, de, ami egyszer felkerül a világhálóra, azt utána hiába törlik, ha érdeklődés tapasztalható iránta, újra és újra előkerül.

Tartani lehet attól, hogy Virág képeivel is ez történhet. Ha a modell attól fel, ezek után nehéz lesz megszabadulni a pornós jelzőtől, jogos az aggodalma.

A hazai szakma legjobb nevű rendezője, Kovi, azaz Kovács Istvan – aki egyébként a modell képeivel előrukkoló portál főszerkesztője – már jelezte, szívesen forgatna vele.

Bár Kovi nem egy celebet megkörnyékezett már hasonló ajánlattal, kevesen mondanak neki igent, ahogyan Virág sem fog.

Bíróságon keresi igazat, és jónak tűnnek az esélyei: többmilliós kártérítést ítélhetnek meg neki, amiért rossz hirét keltettek.

Voksán Virág bepöccent: hogy merészelik?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.