Cilinderben mutogatta melleit a sztár

Dögös show a színpadon: Kerek cickók feszültek Rihanna felsőjében!

Nem akármilyen előadással lepte meg rajongóit a csinos énekesnő New York-ban - Rihanna vicces szerelésben állt színpadra, de amikor kellett, felfedte bájait a nagyérdemű előtt...

Rihanna szétrántotta kabátját - kerek cicik voltak alatta! képgaléria

2009.12.21 18:55ma.hu

Meglepő szerelésben szórakoztatta rajongóit Rihanna a Rockefeller Centerben, New York-ban.

A 21 éves énekesnő cilindernen, rövid kabátban és háromnegyedes nadrágban állt a színpadra. A Run This Town című dalt Rihanna Jay-Z-vel adta elő.

A szemrevaló barbados-i sztár először a téli hangulatnak megfelelő, fehér bundában énekelt, még kapucni is volt a fején. A ruhák azonban egyre fogytak.

Wait Your Turn
című száma közben szétrántotta rövid kabátkáját, és kivillant alól egy merész fekete top, amelyből csaknem kibuggyantak a mellei és szexis hasát is megcsodálhatta a nagyérdemű...

Úgy tűnik, Rihanna diszkréten ugyan, de egyre többet mutat meg magából.

Nemrég a GQ magazin számára készült róla pikáns fotósorozat, melyen félmeztelenül látható - a legintimebb részeket eltakarva, de azért erotikus pózban.

Saját mottóját tetováltatta magára Rihanna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.