Spórolni fog karácsonykor a sztár

Xantus Barbara: Nem engedhetjük meg magunknak a költekezést

Xantus Barbara családjánál idén nem a pénz, hanem a rafinéria fog dominálni az ajándékvásárlásnál, hiszen most nem engedhetik meg maguknak a nagy költekezést. A színésznőnek most nagyon okosan kell megoldania a meglepetések beszerzését

2009.12.16 18:30Tabu tv

A rengeteg színházi és egyéb teendő mellett Xantus Barbara karácsonykor kap egy kis szabadidőt, amit többek közt ajándékvásárlásra is fordít.

"Már belekezdtem az ajándékvásárlásba a múlt hónapban, de idén nagyon okosan kell. A családi kasszát nem a karácsonyra szánjuk, viszont nagyon sok ajándékot akarok a gyerekeknek, tehát nagyon töröm a fejem már november óta, hogy mi lesz" - mesélte a tabutv.hu riporterének Xantus, aki idén a Vagina monológokkal került újra reflektorfénybe.

"Sok ajándék lesz. Praktikus, meg vicces ajándékok, meg hasznosak, meg hiábavalók, de jók. Kivételesen most nem a pénz lesz a lényeg, hanem a rafinéria meg a kreativitás" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Xantus Barbara, aki imádja a karácsonyi illataromákat, sőt sajátot is alkotott: a rántott hús szagút.

"Karácsony napján halálra aggódom magam, karikás szemmel megjelenek a barátoknál, lestrapáltan. Aztán hazamegyünk, lázas csomagolás, a fa már reggelre fel van díszítve, az ajándékok úgysem lesznek becsomagolva, anyukám hat óra felé megjön, rám szól, hogy miért vagyok még mindig pizsamában, átveszi a fakanalat, öt perc múlva elkészíti a vacsorát, Ő egy varázsló" - mondta el a tabutv.hu riporterének Xantus Barbara, aki forralt borral a kezében adott interjút az internetes sztártévének.

Tízéves drámáról számolt be Xantus Barbara!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.