Mi történt az extrém énekesnővel?

Videóval! Kínos - Lady Gaga háromszor esett fenékre a színpadon!

Mostanában "alkotnak" a sztárok a színpadon - Nemrég Madonna, majd Jennifer Lopez zuhant fenékre éneklés közben, most pedig Lady Gaga. Ráadásul háromszor.

Sokkoló külsővel mászkál Lady Gaga! képgaléria

2009.12.04 15:30ma.hu

Lehet, hogy a koreográfiákkal is van némi gond, az biztos, hogy mostanában nincs jó formában a színpadon néhány énekesnő...

Jennifer Lopez a közelmúltban, az American Music Awards gálán esett csúnyán a hátsó felére, s később be is vallotta Ellen DeGeneres műsorában, hogy a látszat ellenére komolyan megütötte magát.

Táncosai segítik fel Lady Gagát...

A lelkét is megviselte a baki, amit talán később hever ki, mint a fizikai sérülést. Ám most itt az újabb sztár, aki megmosolyogtatta a nézőket.

Lady Gaga a The Monster Ball turnéja első állomásán, Montreal-ban vágódott fenékre tánc közben. Ráadásul, mikor már felocsúdott volna, még kétszer át kellett élnie a kellemetlen élményt...

Lehetséges, hogy Lady Gaga nem pihente ki magát, vagy más problémája is volt? Ilyesmi nem gyakran fordul elő a szőke énekesnővel, aki általában magával extrém öltözetével és cipőivel is állandóan esésnek teszi ki magát.

Az eredetileg Stefani Germanotta névre hallgató sztár a koncertje végén nem tett úgy, mintha mi sem történt volna. Ironikusan megjegyezte: "olyan voltam, mint egy részeg modell."

Meggyulladt a vágytól Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.