Szecsődi Karcsiéknak is segítség kellett volna...

Idén már spóroltak - Pszichiáter kezelte Pál Tomit és Torres Danit!

Az első három szériában rendszeresen látogathatták a tehetségek a pszichiátert, a negyedikben ezt már fel sem ajánlotta senki a megasztároknak - Pál Tomi és Torres Dani megdöbbentő részletekről mesélt...

2009.10.26 08:25

Csényi Kati, a Megasztár egykori főszerkesztője az Origónak dott interjújában említette meg, hogy míg az ő ideje alatt a Megasztárban volt pszichiáter, a negyedik szériában szereplők már nem fordulhattak hozzá.

Torres Dani
elmondta, hogy ő több alkalommal is felkereste az orvost, Pál Tomi szintén, sőt, ő a műsor után is járt hozzá.

Neki volt időszaka, amikor lelkileg "megzuhant", úgy érezte, nem kell, nem elég tehetséges. Szecsődi Karcsi a Napi Ásznak bevallotta, hogy a Megasztár negyedik szériájában meg sem kérdezte senki, szükségük van-e szakemberre. Pedig rájuk fért volna.

Király Viktor
a lapban elmondta, hogy Csík Sanyi, az énektanárjuk ápolgatta a lelküket, amit ezúton is szeretnének neki megköszönni.

Dr. Piczkó Katalin az orvosi titoktartás miatt neveket nem mondhat - de a Napi Ásznak annyit elárult, akkor ment segíteni, amikor hívták.

Csupán az volt a baj, hogy a harmadik szériában például már csak akkor, amikor komoly gond volt.

Néhány szereplő elbizonytalanodott bizonyos pontokon: új feladatokat kapott, stresszes helyzetbe került, ilyenkor bizony megerősítésre volt szükség - sorolta a Napi Ászban a doktornő.

Elmondta, hogy legtöbbször a szereplők közti konfliktuskezelés miatt szóltak neki. Ezeket szerencsére gyorsan sikerült megoldani.

Volt olyan tehetség is, akinek az okozta a legnagyobb problémát, mit írnak róla a lapok...

A szakember a Napi Ászban elárulta: egy ilyen műsorban, ahol nemcsak kiemeltté válik valaki, új a környezete, megfeszített a tempó és még híresség is lesz belőle, szükség van orvosi segítségre.

Cáfol - magyarokkal is szexelhet a megasztár!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.