Nem az ő világa a bulvár!

Hámori Gabi: Én férjhez megyek, ami kisebb megütközést kelt

Sas Tamás legújabb filmjének kulisszái mögött árult el néhány érdekességet Hámori Gabriella - Például azt, milyen hatást vált ki, ha neki bekötik a fejét...

2009.10.16 06:30Tabu tv

Az internetes sztártévé felkerekedett és legurult egészen Szilvásváradra egy fotósokkal és újságírókkal tömött buszon, akik mind azért utaztak a Szinglik éjszakája forgatásának helyszínére, hogy Sas Tamás legújabb filmjének kulisszái mögé pillanthassanak.

Újabb sikergyanús mozifilmen dolgozik ugyanis a sztár, az S.O.S. szerelem!, a 9 és fél randi, az Apám beájulna, a Presszó és a Kalózok című népszerű magyar filmek rendezője.

A tabutv.hu kamerája bepillanthatott egy forgatási nap kulisszái mögé, ahol Hámori Gabriella és Nagy Ilona állt mikrofon elé.

"A film szerint mi megfogadtuk, hogy nem megyünk férjhez. Már a film elejétől zajlik az, hogy bejelentem azt, hogy én férjhez megyek, ami kisebb megütközést kelt" - meséli az internetes sztártévé riporterének Hámori Gabriella, aki azt is elmesélte, hogy nagyon jól szórakozik a felvételeken a négy színésznő.

A gyönyörű színművész egyébként nagyon viccesnek tartotta a kérdéseket, hiszen saját bevallása szerint nincs hozzászokva a bulvármédia közeledéséhez.

"Az ember ezt a foglalkozást csinálja, nincs benne semmi misztikus. Jön egy szerep, megoldja, tanul belőle, elcseszi és megy tovább-tovább"
- mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Gabi, aki nincs hozzászokva ahhoz a felhajtáshoz ami most körülveszi.

Hámori Gabriella - huncutságok, hülyeségek és durva emlékek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.