A Halloweenes csokidobozba esett

Azt hitte csoki és megrágcsálta a hallókészüléket

Csaknem megette nagyothalló készülékét egy 87 éves nő az Egyesült Államokban, mert csokinak vélte.

2009.10.08 08:00MTI

Az idahói Violet Bishop tévét nézett és közben fokozni akarta élvezeteit, ezért már most megkezdte a boszorkányok és kísértetek ünnepére (halloween) - eredetileg másoknak vett - csokikat. Felbontotta a dobozt, kivett belőle egy maroknyit, majd majszolgatni kezdte őket.

Az egyik csoki azonban nem tűnt túl frissnek, sokkal keményebb volt a többinél. A néni bárhogy próbálta szájában megpuhítani, csak nem akart olvadozni és kettéharapnia sem sikerült. Végül feladta a küzdelmet, kivette szájából a csokit megnézni, miféle szerzet, és nagyothalló készülékével szembesült, amely a doboz felnyitásakor hullhatott bele, ahogy a nő föléhajolt.

Nagyon örült, hogy nem tört bele a foga, és annak is, hogy nem romlott el menthetetlenül a készülék. Viszont annyira azért megrágta, hogy 37 ezer forintba került megpucoltatni és megjavíttatni - adta hírül a Spokesman-Review idahói lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.