A zenész nagyon büszke zenei múltjára!

Marenec Fruzsi vodkával teli cumisüveget adott Császár Elődnek!

A Vacsoracsata című műsorban a héten Reviczky Gábor, Császár Előd, Louanda, Ada és Marenec Fruzsi fognak főzni. Előd napja egy gyors relikvia bemutatással indul. FLM, Shane 54. lemezek, poszterek, fényképek bemutatása.

Reviczky Gábor, Császár Előd, Louanda, Ada és Marenec Fruzsi főznek! képgaléria

2009.09.28 15:45ma.hu

A vásárlást könnyen megoldotta Előd, hisz egy autó érkezett érte, sofőrrel, majd egy étterembe ment segítségért, illetve néhány alapanyagért. A többi hozzávalót a piacon szerezte be.

Előd az előétellel kezd, és ahogy ő mondja: menüje minden pontja "császár" lesz. A folyamatok nagyon gyorsak, mindent kifejezetten kapkodva készít, úgy igazán Császár Elődösen.

Sürög-forog, pörög, sikerül elvágnia a kezét, leverni a lámpát, de hát a mi Elődünk már csak ilyen. A zenész ajándékot is kapott a vendégektől, mivel most született babája, ezért cumisüveget hozott Fruzsi, amibe vodkát töltött. A welcome drink a nappaliban került felszolgálásra. Egy 72 fokos alkoholról van szó, amit mindenki egy húzásra fogyasztott. Louanda csuklani kezdett tőle, ő egyáltalán nem bírja az alkoholt. A lányok kifejezetten mosolygósra itták magukat. Az előétel a lányoknak ízlett a legjobban, Gábornak egy kicsit sok volt az édesből. A főétel közben a csajok egy kicsit csipkelődtek Előddel.

Énekelgették a Megtalállak még című dalt. Előd várta a reakciókat és fürkészte a tekinteteket. Viszont Gábor azt mondta az interjúban, hogy nem mert felnézni.

Ő a sótartót és az ásványvizet hiányolta az asztalról. Elképesztő nevetésben tört ki az interjú során Gábor, aki nem hitte el, hogy hogy tudott Előd ennyi édeset összefőzni erre az estére.

Az ételek elfogyasztása után egy kis videójátékra invitálta a vendégeket, hogy egy kicsit lemozogják az elfogyasztott ételt.

A hullahoppos játékban Gábor mutatott a legviccesebben, kiderült, hogy hihetetlen csípőmozgással rendelkezik a művész úr. A vacsoracsata kupát meglepő módon Gábor vihette haza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.