"Olyan volt, mint egy szellem!"

Őrület - Kínai múmia rémítette halálra a strandolókat!

Rémületet okozott egy kétgyermekes kínai nő a strandon, amikor saját készítésű fürdőruhájában futott végig a fürdőzők között. Többen menekülni kezdtek!

2009.09.21 10:50ma.hu

Múmiának vélték a strandolók az észak-kínai Qingdao-ból származó Mai Lee-t, aki saját készítésű, bizarr fürdőszerelésben joggingolt a fürdőzők között.

Azért nem egyszerű fürdőruhát viselt, mert megrémítette a Nap bőrákkeltő hatása, s ilyen módon igyekezett megvédeni magát.

Olyan, arcát és fejét is fedő ruhát készítetett, amely testre simult, lyuk csupán a szemének, a szájának és az orrlyukának volt kihagyva.

A strandolók közül többen rémülten menekültek, amikor meglátták.

"Úgy nézett ki, mint egy szellem, egyike az egyiptomi múmiáknak! A szemének és szájának kivágott lyukkal meg különösen ijesztő volt"
- mesélte az egyik szemtanú az Ananova hírügynökségnek.

Kevesen hiszik, hogy az asszony így jól érezte volna magát.

Ám Mai Lee úgy nyilatkozott, hogy szeret futni, joggingolni a strandon, de azt semmiképpen sem akarja, hogy a bőre károsodjon, miközben kedvenc sportjának hódol - adta hírül az Ananova.

Megelevenedett a múmia arca!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.