A sztár hódolója nem tágít

Megkérték Voksán Virág kezét!

A szexi lemezlovas hódolója nem tágít, szüntelenül ostromolja a lányt.

2009.09.19 19:05rtlbulvar.hu

Voksán Virág nemrég tért vissza a nyaralásból, és nem csak szép élményekkel, de egy helybéli férfi szűnni nem akaró szerelmi ostromaival is gazdagabb lett. A lemezlovas édesanyjával utazott Törökországba, hogy egy kifejezetten csajos vakáció keretein belül pihenjék ki a dolgos hétköznapok fáradalmait.

- Napozás, alvás, fürdőzés és csak semmi munka. Esténként a várost jártuk, és a bazároknál vásárolgattunk.
Éppen egy ilyen "shoppingolás" alkalmával ismerkedett meg egy huszonöt esztendős, helybéli férfival, aki azon nyomban ostromolni kezdte a szerelmével.

- Teljesen levakarhatatlannak bizonyult. Minden nap lesett az ékszerbolt ablakából - egyébként később kiderült, hogy a teljes üzlethálózat az övé és a családjáé –, és rohant oda hozzám. Diszkóba és vacsorázni hívott, sőt, még a kezemet is megkérte.

Virág azonban elutasította a rajongóját, aki még a lemezlovas hazautazásának reggelét is kihasználta szerelem kifejezésére: kiderítette, melyik szállodában lakik, és egy hatalmas csokor rózsát küldött a szobájába.

- Én ennyi virágot még sohasem kaptam, nem is tudtam elhozni magammal sajnos.

A lemezlovas már egy ideje itthon van, a hódolója azonban nem adta fel, és az interneten keresztül ostromolja bókjaival. Virág azonban nem enged, és bár hízelgő számára a tengernyi szép szó, műsorunkban elárulta, nem válaszol a férfi leveleire, vagy kizárólag finom, de határozott elutasításban részesíti.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.