Hallgatott - megoldódtak magánéleti gondjai

Xantus Barbara: Tízéves dráma volt, mire elfogadtak...

Férjével együtt kitüntette Székesfehérvár Xantus Barbarát, ám ennek ellenére el kellett jönniük az ottani színházból - A magánéleti botrányok elkerülik őket, a színésznő azonban elárulta: tízéves drámán van túl...

Xantus Barbaránál szappanopera zajlott! képgaléria

2009.09.11 09:08

Öt sikeres éven át Szurdi Miklós volt a székesfehérvári teátrum igazgatója, majd leváltották, s ezután párja, Xantus Barbara is eljött a társulatból. A színésznő a Terefere magazinban elárulta: valaki úgy döntött, rokonát szeretné az igazgató székbe ültetni.

Barbara a történtek után csak azt szeretné, hogy az új vezető ne verje szét a színházat, ahol egykor nagyon jó hangulat uralkodott. Xantus Barbarát egy évig még kötötte a szerződése, és visszajárt: csak egy szerepét vették el a három közül.

A sztár csak most tudja elmondani, hogy talpra állt. Egy éve az édesanyjától már azt is megkérdezte: nem kell egy titkárnő? - árulta el a Terefere magazinban.

Barbara számára ma is jó érzés, ha Krisztának szólítják - hiszen őt alakította annak idején a Família Kft-ben. Úgy érzi: ezeknek az embereknek az emlékeiben fiatal marad!

A színésznő a Terefere magazinban elmondta: nem bánta meg, hogy annak idején Gór Nagy Mária színitanodáját választotta a Színház-és Filmművészeti Főiskola helyett, különösen, hogy négy sikertelen felvételi volt mögötte. Végül felvették, ő mégis a színitanodánál maradt...

Xantus Barbara jelenleg a Karinthy színházban játszik, a Tisztelt Ház című zenés bohózatban. Szerepel Dunaújvárosban Hujber Ferivel, az Ifjúság édes madara című produkcióban. Lehet, hogy hamarosan a Budapesti Kamaraszínházban is láthatjuk - adta hírül a Terefere magazin.

Férjével, Szurdi Miklóssal 18 éve házas Xantus Barbara, a botrányok azonban mindig elkerülték őket. A színésznő szerint tudatosan tartják távol magukat a celebvilágtól, mert ha nem így lenne, az életüket nehezítenék.

A Terefere magazinban Barbara elmondta: persze, nekik is voltak nehézségeik, de nem vitték azokat nyilvánosság elé. Az például, hogy Szurdi Miklós gyermekei őt elfogadták, tíz évig tartó, drámákkal teli "meccs" eredménye.

Tíz évvel ezelőtt kis szünetet tartottak kapcsolatukban, mert ennek szükségét érezték. Hallgattak, s ezalatt rendbe is jöttek a dolgok köztük - árulta el a Terefere magazinban Xantus Barbara.

Filmvászonra termett Xantus Barbara lánya?

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.