Imádja a lányát, de néha kikapcsolná!

Császár Előd: éjjel-nappal bömböl a gyerek!

Az újdonsült apuka, Császár Előd nem miden napi időpontban lépett a közönség elé- eléggé világosodott már, amikor a tomboló népség hajnali fél négykor köszönthette őt

2009.08.28 17:50ma.hu

Egyébként megszokta a hajnali ébrenlétet, ugyanis gyermeke szinte éjjel-nappal bömböl. Fáradtnak nem fáradt, hiszen van gyakorlata a korán kelésben.

- „Itt tolni kell nagyon...nincs az, hogy az ember művészkedik...itt reszelni kell!”- jegyezte meg a Tabu Tv-nek Előd.

Előd imádja a lányát, csak azt sajnálja, hogy nincsen rajta egy Hangerőgomb, vagy amivel egy kis időre ki lehetne kapcsolni.

- „Amikor készült, akkor nagyon összpontosítottunk arra, hogy hangerő gomb...hangerő gomb...de mégsem jött össze ez a része.”- mesélte Előd, a boldog apuka.

- „Állandóan ordít és ha ordít, akkor fel kell vennünk, ha felveszem, azonnal csendben marad!”- tudtuk meg. Még 36 évesen sem komolyodott még és lánya, Petra egyetlen mosollyal letudja venni a lábáról Elődöt.

Amikor megszületett figyelt arra, hogy mindenben segíteni tudja kedvesét és ebben az időszakban fellépéseket sem vállalt, hiszen úgy érezte, otthon a helye.

- „Most annyit járunk külföldre fellépni, hogy szinte csak hétköznap vagyok itthon, de akkor a lehető legtöbbet vagyok velük. Bízom benne, hogy még megismer. Most egyébkét a kedvesemmel vagyok itt a Szigeten, és abszolút nem izgulok hogy Petra kap e tejet, vagy történik vele valami, ugyanis anyukámnál a lehető legjobb kezekben van.” - árulta el az internetes sztártévének.

- „Néha anyu is azért kimozdul, nincs lekötve, de ez kényszer helyzet volt.”- nevetve említette Előd.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.