Pikáns jelenetek az Uszály strandon...

Nedves képek: Mit csinált Ben Voksán Virág melleivel?

A legnagyobb hazai tinisztárokkal búcsúztatja a nyarat a VIVA - A csatorna a nyár utolsó hétvégéjére összegyűjtötte a fiatalok kedvenc előadóit, és a budapesti Uszály Strandon egy fergeteges forgatással köszöntek el a nyári szünetről.

Csobbanással búcsúztatták a nyarat a sztárok! képgaléria

2009.08.27 08:05redlemon

Hatalmas bulival búcsúztatta a nyarat és a nyári szünetet a VIVA: a csatorna műsorvezetői, Ada, Ben és Zola, valamint a hazai zenei élet színe-java részt vett a Nyárbúcsúztató Hőálló forgatásán.

Az Uszály Strandon nemcsak a hőség volt izzasztó, akadt egy-két pikáns jelenet is: például amikor Ben Voksán Virág mellkasát kenegette lelkesen naptejjel… Persze, a hűsítő medence is sokakat vonzott.

„Szuper forgatás volt, végig nagyon jól szórakoztunk, és ez bizony a képernyőn is jól látható lesz majd – magyarázta Ada.

- A zenészek is élvezték ezt az igazi nyári napot, és néhányan annyira felhevültek, hogy még a medencébe is bemerészkedtek. Hient például a két srác – Ben és SP – még be is dobták a mélyvízbe, persze aztán mindketten utánaugrottak, és még én is lehűtöttem magam. Ben pedig még egy izgalmas kalandban vett részt: Voksán Virág mellét kenegette naptejjel.

"Természetesen csak poénból, a kamera kedvéért - szögezte le gyorsan Ben. - Egyébként pedig nagyon élveztem ezt a forgatást, hiszen nyáron kipihentem magam, és most égek a munka-vágytól! Alig várom a szeptembert, amikor is rengeteg műsort készítünk a nézőknek. Most azonban itt a Hőálló Hétvége, amellyel elbúcsúzunk a nyári szünettől - tette hozzá a VIVA műsorvezetője, aki egyetlen dolgot nem értett.

"Máig álmatlan éjszakáim vannak, mert nem tudom, hogy az AFC tagjai, Feka, Tomi és Peti miért hosszú nadrágban és cipőben érkeztek a strandos forgatásra" - nevetett Ben.

Augusztus 29-30. szombat-vasárnap - Nyárbúcsúztató Hőálló Hétvége - egész hétvégés különkiadás sztárokkal - szombat: 09:00-18:00, vasárnap 9:00-11:00 és 13:00-20:00

Ada új hobbijának hódolva szexibb, mint valaha!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.