A megasztár nyitva hagyott egy ablakot...

Szabó Eszter lebuktatta Kontor Tomit!

Szabó Eszter lebuktatta a párját - Kontor Tamás ugyanis a megfelelő helyen hagyta nyitva a számítógépet. Az énekesnőt némi böngészés után nagy meglepetés érte!

2009.08.14 11:45ma.hu

Kétszer is díjazták már Kontor Tamás szerzeményeit a Song Of The Year elnevezésű, nemzetközi dalversenyen - A díjazott számok felkerültek a kedvese, Szabó Eszter legújabb lemezére is.

A jelenleg is Gyulán élő énekes azonban új szerzeményeket nevezett a versenyre, s Eszter csak akkor tudta meg az eredményt, amikor belekukkantott a számítógépbe...Tamás ugyanis nyitva hagyta.

Az egyik megnyitott ablak az említett világverseny weboldala volt: a legfrissebb listán szerepelt Tamás neve is! Eszter szerint a párja azért nem verte nagydobra a dolgot, mert különdíjat kapott, s az előzőkhöz képest, amikor a top5-ben benne volt, ez picit visszalépés - adta hírül a internetes naplójában az énekesnő.

Májusban már híre ment, hogy Kontor Tamást és párját, Szabó Esztert a világ legjobb dalszerzői közé választották.

Tavaly különdíjat vihettek haza a versenyről, s ezt követően megemlítették minden jelentkezőnek, hogy a legközelebbi alkalommal is küldhetnek szerzeményt.

Tamás ezt komolyan is vette, mellyel újabb elismerést szerzett! Világszinten a legjobb öt dal közé választották a magyar énekes Beautiful Day című számát.

A dal egyébként Magyarországon már megjelent Tomi első lemezén, és klipes is volt Rengeteg év címmel.

Az albumon az eredeti, angol változatban is szerepel, mintha sejtette volna a megasztár, hogy valamikor szükség lesz rá...

Tamás nagyon örül, hogy a Country hazájában elismerik egy magyar zenész country dalait. Eszterrel hálásak, amiért a világ legjobb dalszerző közé választották őket. Ráadásul mindketten rajonganak Amerikáért.

Hazájukat azonban nem hagynák el hosszútávon. Szeretnek itthon élni - a páros Gyulán lakik, két kisfiával.

A családot nagyon kedvelik a helyiek, Eszter pedig szívesen áll a jó ügyek mellé is.

Új lemezén szülővárosát népszerűsíti, és még lemezbemutató koncertjét sem Budapesten, hanem Gyulán tartja majd augusztus közepén.

Nézze meg Szabó Esztert smink nélkül!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.