Tisztázatlan, miért hunyt el a kiscsillag édesapja

Utasi Árpi: Elbúcsúzni sem tudtam tőle...

Teljesen padlóra került a Csillag születik első győztese - Utasi Árpi elköszönni sem tudott édesapjától, aki váratlanul halt meg egy motorbalesetben.

2009.08.13 06:55ma.hu

A csantavéri kiscsillag nagy gyászban van. Utasi Árpi egy hete nagyon szomorú.

A 17 éves fiú szeretett édesapját – tragikus hirtelenséggel – egy motorbaleset következtében vesztette el. A mesemondó teljesen padlón van, még elköszönni sem tudott az apukájától.

Máig tisztázatlan, hogy történt a baleset és halt meg később az apja. Árpira mostanában még több feladat hárul otthon a testvérei közül.

- Mi felkészültünk a legrosszabbra, de először azt gondoltuk, meggyógyul, mert tudott enni és beszélni. Aztán rohamosan romlott az állapota, és...nagyon rossz érzés, mit mondjak - vallott a kis mesemondó az apja tragédiájáról.

Árpi nagyon jó viszonyban volt az apjával annak ellenére, hogy szülei egy évvel ezelőtt elváltak. A ház körüli munkákban gyakran segített az idősebbik Utasinak.

Együtt serénykedtek a lovak körül, és télen közösen vágták a fát tüzelőnek. Ahogy az apa mondta, két férfi van a háznál, ha ő nincs otthon, a fia a helyettes.

Vele - két évvel ezelőtt - a nagy verseny döntőjének másnapján találkozott a Fókusz stábja Szerbiában. A 43 éves büszke apuka nem palástolta érzelmeit, meghatódva sírt a kamera előtt.

A végzetes motorozás múlt hét szombaton történt. A tragédia körülményei egyelőre meglehetősen zavarosak. Utasinét telefonon értesítették arról, hogy volt férje súlyos fejsérülést szenvedett.

Attilát ezután a baleseti sebészet intenzív osztályán ápolták 3 napig. Utasiné a Fókusznak elmondta, valamit látott ő, hogy nincs rendben, amikor a férjét átvitték egy másik szobába.

Aludt, rákérdeztek, rosszabb-e az állapota, azt mondták, nem, nincs semmi baja, csak altatják. De aznap délután leállt a szíve. Újraélesztették, de már nem volt segítség.

Árpi pár órával ezelőtt látta az apját.

"Másnap mikor mentem én is be hozzá, már infúzión volt, nem tudott beszélni, így nem tudtam elköszönni tőle."
- mesélte szomorúan a kis mesemondó.

"Büszke volt rám. Amikor bevitték a kórházba, ott is mondta, hogy én vagyok a fia és majd meglátják, ha jövök hozzá be." - idézte fel a hallott szavakat Árpi.

A fiúnak pénzt kell keresnie, hogy eltartsa a családot - verseket, meséket tanul meg és haknizik, de nem rest korán kelni és a csantavéri focipálya füvét is lenyírja.

"Ahogy bírjuk csináljuk, szerintem megbírkózunk vele" - vélekedik Árpi.

Mint mondja, a tragédia megviseli, de erősnek kell maradni. Immár ő az egyetlen családfenntartó 17 éves gyerekként.

Utasi Árpi suli helyett dolgozni jár

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.