A párja hetvenéves bácsinak adta ki magát...

"Jössz és szex" - Pirner Alma tudatosan nem lett luxusprosti

Az erotikus showbiznisz világsztárjának lábai előtt milliomosok hevernének - Pirner Almát azonban mindez nem mozgatja meg. Három éve feleség, de párjával sem akárhogy találkozott össze...

2009.08.04 08:55Fotó: pirneralma.hu

Sosem bánta meg Pirner Alma, hogy egy pályakezdő közgazdászhoz ment feleségül három éve - Mondhatni, hogy a szép szemű ifjút is a munkájához kapcsolódóan ismerte meg.

A sztriptízvilágbajnok egy erotikus internetes portálon gyakran csetelt a számára szimpatikusabb érdeklődőkkel - olykor órákig.

Egyikük egy hetvenéves férfi a nyugdíjasotthonból tűnt a legvagányabbnak. Fél év után azonban Almának kezdett gyanús lenni a dolog - kért egy fényképet az illetőről, s egy helyes, fiatal férfi nézett vissza rá a fotóról - mesélte Alma a Kiskegyedben.

A lapnak a sztár elárulta: csakhamar számcsere és találka lett a dologból, őt pedig azonnal lenyűgözte Ákos, aki a nyugdíjassal ellentétben egy sportos, vérbeli úriember, aki mégis kisfiúsan szerény.

Pirner Alma foglalkozása azonban gondot jelenthetett a kapcsolatukban. Pályakezdő bankár kedvese végül váltott: a tanítást és Alma iskolahálózatának menedzselését választotta - adta hírül a Kiskegyed.

A sportos férfi ma rúdfitnesztréner is, akrobatikus és erőelemeket is oktat a stúdiójukban. Alma a Kiskegyedben elárulta: a 18-tól a 70 éves korosztályig minden hölgyet szívesen oktat, arra, hogy mindenkin van valami szép.

A legtöbben szégyenlősek az első órákon, ám a tánc nemcsak alakot formál, de olyan mozdulatokat is természetessé tesz, amely otthon fergeteges szexbe torkollhat - vélekedett Pirner Alma a Kiskegyedben.

A sztriptíz-sztár elárulta, nincs sok ideje magára és a párjára, de csak odafigyelés kérdése, hogy meglegyen az összhang. Kis otthoni torna, jóga, futás, zuhany, szolid smink, rendezett frizura és szép fehérnemű...

Alma heti hét napot dolgozik. Munkaideje 12-14 óra, csütörtökönként indul külföldre fellépni. Ám kedvesével így is igyekeznek a lehető legtöbb szabadidejüket együtt tölteni. Nem kell külön alkalom egy gyertyafényes vacsorához sem - mesélte a sztár a Kiskegyedben.

Pirner Alma derűsen látja a világot. Úgy véli, ha valami rossz történik vele, abból igyekszik tanulni. Megtudja legfeljebb, hogy nem ez az útja. A magánéletben kedves, közvetlen embernek tartja magát, de idegenek előtt nehezen nyílik meg.

Fényűző partikra sem jár - mivel úgy gondolja, az érdeklődés nem neki, hanem a csinos, fiatal nőnek szól, aki sokak szemében pénzzel, hírnévvel megvásárolható árucikk - mondta el Alma a Kiskegyedben.

Sokan próbálkoznak persze így is - gyakorta kérik műsora után asztalukhoz a férfiak, s vagy direkt ajánlatot tesznek, vagy azzal jönnek elő: "majd én kimentelek ebből a fertőből..."

Adják a névjegyet, szórják a bókokat, meghívják vacsorára. Az elutasítást némi szájhúzogatás után elfogadják - mondta Alma a Kiskegyedben.

Pirner Alma szerint azok, akik direkt ajánlatot tesznek, azonnali távozással szintén kezelhetők. A lány ugyanakkor elismerte: egyszer, Olaszországban kis híján bajba került.

Egy maffiafőnök egy halom eurót tett le elé, azzal, hogy "jössz és szex" - "Hülye vagy?" - fortyant fel Alma, erre azonban négy "kétajtós szekrény" figura mozdult felé. A fickó döbbenten kérdezte: "Nem tudsz számolni?" , ekkor a bárban már mindenki őket figyelte, a közhangulat Alma ellen fordult.

A férfi folytatta: "Hát nem tetszem neked?" Alma kihasználta a percnyi döbbenetet, és holmiját felkapva kirohant - mesélte a lány, hozzátéve: tudatosan nem lett luxusprosti, hiszen az embertelen élet - vélekedett a Kiskegyedben Pirner Alma.

Nagyon csúnya melleket tolt maga előtt Pirner Alma?

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.