Gyulán tartja a lemezbemutatót is

Szabó Eszter egy egész város háziasszonya lett!

Az énekesnő még lemezbemutató koncertjét sem Budapesten tartja - Szabó Eszter tavaly Gyula polgármesterétől a "Sikeres Gyulai"-kitüntetést vehette át, az idén viszont háziasszonyává választotta a város.

2009.07.31 11:30ma.hu

A megasztárban ismertté vált karcos hangú énekesnő jól ismert arról, hogy szívesen áll jó ügyek mellé. Ehhez kapcsolódik Szabó Eszter legújabb ötlete is: új lemezén szülővárosát is népszerűsíti.

"Hálás vagyok, mert sok támogatást kapok a várostól, ők találták ki és szervezték meg az augusztusi lemezbemutatómat, és azt hiszem, bármit kitalálhatnék, mindenben a segítségemre lennének itt. Szeretem a várost, a Megasztár után azonnal hazajöttem, amint lehetett. Egy gyönyörű helyen élek, ahol nyugalom van, és folyamatosan rendezvények, fesztiválok színesítik a hétköznapokat. Mindenki kedves és szeretnek itt minket" - mesélte lelkesen Eszter.

Az énekesnő új lemezének felmutatásával számtalan szállodában, pubban, és étteremben kapnak hatalmas kedvezményeket a Gyulára látogatók, amihez a szolgáltatók támogatása kellett.

"Egy négycsillagos szálloda például 20% kedvezményt ad, de a Várfürdőben is hasonló kedvezmények vehetők igénybe, el sem hittem, amikor meghallottam, milyen felajánlások érkeztek." - mondta el a sztár.

Eszti úgy döntött, rendhagyó módon még lemezbemutató koncertjét sem Budapesten tartja, hanem Gyulán mutatja be új albumát egy egyszerű utcazene-formában.

"Az egyik nap szóltak, hogy elmarad egy koncert augusztus 18-án, nem lenne-e kedvünk énekelni, én pedig rávágtam: dehogynem! Épp akkor jelenik meg a lemez, szívesen bemutatjuk az érdekődőknek."

Szabó Eszter legújabb lemeze is csak ezen a rendezvényen vásárolható meg, azon kívül csak az énekesnő weboldalán lehet majd hozzájutni, ami rajongóit biztosan a városba vonzza majd.

Pohárból itta a Balaton vizét a Megasztár-páros!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.