A kislánya nem igyekezett előbújni...

Császár Előd apa lett!

Császár Előd hatalmas örömhírrel szolgált a Cool tv Live műsorában - Apa lett, a lemezlovas kedvese életet adott első közös gyermeküknek.

2009.07.20 12:50rtlbulvar.hu - Fotó: alldj.org

A Cool Live műsorában Császár Előd órási örömhírrel szolgált: július 5-én apa lett, megszületett első kislánya.

A csöppség stílusosan 54 cm-el, és kicsivel több, mint három kilóval jött a világra.

Előd elmondta, speciális szülésről volt szó, hiszen Petra nagyon jól érezte magát az édesanyja hasában olyannyira, hogy nem is szeretett volna kibújni onnan.

- A becsült időpontnál legalább egy héttel tovább maradt bent. Az orvos végül megindította szülést.

A lemezlovas úgy tervezete, hogy végig bent marad a szülőszobán a párja mellett, hiszen a nagy esemény minden percét szerette volna végigasszisztálni és izgulni.

A sors azonban közbeszólt, mivel végül császározásra került sor. Ennek ellenére Előd nem szomorkodik, hiszen kislánya csodaszép és makk egészséges, akárcsak az anyukája.

Ami a Petra – vagy ahogyan szólítják, Uszi – körüli teendőket illeti, a büszke anyuka és apuka egyaránt kiveszi a részét a feladatokból, legyen szó pelenkázásról, fürdetésről vagy éppen a hajnali dajkálásról.

- Nagyon jó baba! Ügyesen büfizik és időben elalszik, de sajnos hajnalban mindig sírdogál – mesélte Előd, aki utóbbinak és állandó munkáinak betudhatóan, igencsak keveset alszik mostanában.

Tudjon meg többet Császár Előddel!

Kapcsolódó írások:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.