Féltékeny a színész a fiatal humoristákra?

Visszaoltják Gálvölgyi Jánost a stand up-osok!

Gálvölgyi János beszólt a fiatal humoristagenerációnak: a színművész súlyos problémának tartja, hogy egyre több olyan embert látunk a televíziókban és a színpadon, aki azt hiszi, hogy amiért le tud írni három poént egymás után, máris tehetséges humorista.

2009.07.07 07:50ma.hu

A Showder Klub két sztárja Kiss Ádám és Somogyi András Gálvölgyi negatív kritikáival szemben próbálta megvédeni magát.

A két fiatal azt mondja, hogy a sztár sajnálja tőlük a színpadot és féltékeny rájuk…

- "Maksa Zoltán azt mondta nekem: örül, hogy vagyunk, és már boldogan fog meghalni. A Rádiókabaré és Farkasházy Tivadar elvárásainak is megfeleltem. Érthetetlen, mi baja van azzal, hogy mi leírunk három poént, amikor ő maga lapról olvassa mondandóját a Heti hetesben" - fejtette ki mondandóját Kiss Ádám.

- "Gálvölgyi János mindig is az volt, ami. Sajnálja tőlünk a színpadot és féltékeny ránk."

Somogyi András alig akart hinni a fülének, amikor megtudta, miket nyilatkozott róluk a Kossuth-díjas művész.

Fotó: RTL Klub

- "Ha valóban olyan rosszak lennénk, nem néznének bennünket a nézők. Bár tisztelem őt, úgy gondolom, hogy a mai fiataloknak már másra van igényük, mint az ő korosztályának. Amit ő képvisel, az nekünk nem jön be" - mondta a Napi Ásznak a humorista, majd hozzátette: nem készít paródiát Gálvölgyiről, mert a neves színművész ahhoz nem elég színes egyéniség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.