A színész szerint felháborító dolgok zajlanak!

Gálvölgyi János: A celebek teljesítmény nélküli emberek!

A színművész nem hisz a stand- up comedy-ben, és szerinte a celebek világa is igencsak múlandó. Azt mondja, hogy a mai világban a teljesítménnyel bíró emberek a médiának nem érnek semmit, míg a teljesítmény nélküliek annál inkább: őket hívjuk manapság celebeknek.

2009.05.30 17:20ma.hu

Szerinte felháborító hogy ilyen emberekkel van tele az újság, főleg az bosszantja hogy milyen sztorikkal kerülnek oda. 

- "Minden drámai színész mániája hogy kabarészínész legyen, és minden kabarészínész mániája hogy Ő drámai színész legyen. Csak a dolog úgy működik, hogy akinek nincs humora, az rossz drámai színész is, és akinek pedig nincs drámája, az rossz humorista is" - mondta el a Tabu Tv-nek Gálvölgyi János. 

A színésszel a Humor Napja alkalmából találkozott a televízió riportere és őszintén mesélt a nevettetés szépségszakmájáról, és arról, hogy mitől lesz valaki igazán humoros. Saját bevallása szerint nevettetni nehezebb, mint valakit megríkatni, mégis sokan lenézik ezt a műfajt. 

- "A hülyéskedés és a nevettetés két külön dolog. Minden családban, minden társaságban van egy jópofa, aki rengeteg viccet tud, meg jókat tud mondani. Én ennek sohasem voltam a híve" - meséli a színész a Tabu Tv riporterének. 

Ő maga rengeteget készül az elődadásaira, mert semmit nem tart annál kínosabbnak, mint amikor a nézőtéren csend van. Gálvölgyi János elmondta, hogy már többször is előfordult, hogy egy-egy lap ráállított egy újságírót, hogy a magánéletében turkáljon.
 
 "A magánéletemet nem adom! Az embernek kell egy olyan részének lenni, amibe nem engedi bele sem a televíziókat, sem az újságokat. Most a teljesítménnyel bíró emberek nem érdekelnek senkit, a teljesítmény nélküliek a celebek!" - mondta el felháborodva Gálvölgyi a Tabu Tv-nek, aki szerint ha megveszünk valamilyen újságot, akkor csak ezekről a lufi sztárokról van szó, akikről lufi sztorikat generálnak az újságírók. 

Mindenesetre a színész lát kiutat a helyzetből, azt mondta hogy biztos benne, hogy egyszer elmúlik a dolog.

Elismerték! Gálvölgyi János rengeteg díjat kapott az elmúlt időszakan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.