Oprah Winfreynél vendégeskedtek a szülők

Madeleine életben van!?

Madeleine szülei szerint kislányuk még mindig életben van, és arra kérik ismeretlen elrablóját, hogy árulja el gyermekük tartózkodási helyét.

2009.05.05 10:41MTI

Kate és Gerry McCann a világszerte nézett, Oprah Winfrey vezette amerikai televíziós műsorban vendégeskedett. Meggyőződésük szerint egy férfi rabolta el akkor négyéves kislányukat. Továbbra is hisznek abban, hogy Madeleine életben van.
 
"Még mindig nem késő helyesen cselekedni - válaszolta a helyi idő szerint hétfőn sugárzott műsorban Gerry McCann arra a kérdésre, hogy mit mondana gyermeke elrablójának. - Még mindig visszaadhatja vagy elárulhatja, hol van. Átadhatja egy papnak vagy a hatóságoknak". 

Felesége ugyancsak bízik abban, hogy megtalálják Madeleine-t. "Valaki biztosan ismeri a tettest. Az illető a fia, a fivére, unokatestvére, a szomszédja, munkatársa vagy éppen partnere valakinek. Szóval ismerniük kell. De ha nem is tudják biztosan, hogy ő tette, valamit mégis csak gyaníthatnak. És ha így van, akkor arra kérjük őket, lépjenek elő" - fogalmazott a kislány édesanyja. 

A család szóvivője szerint a házaspár a show ismertsége miatt egyezett bele az interjúba. Oprah Winfrey műsorát ugyanis 144 országban vetítik. A műsor során a sztárként körülrajongott, fekete bőrű házigazda bemutatta azt az "öregítő" eljárással készített számítógépes képet, amely Madeleine-t ábrázolja úgy, ahogy most, hatévesen kinézhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.