Állítja: sosem ütött meg nőt!

Ifjabb Knézy Jenő: Asszonyverőnek tartanak, pusmognak a hátam mögött

Egy évvel ezelőtt volt felesége feljelentette Knézy Jenő fiát - Elmondása szerint azért, mert kezet emelt rá. Ifjabb Knézy ügyében mostanában dönt az ügyészség. A sportriporter szerint semmilyen ügyről nincs szó, mert sosem ütött meg nőt!

2009.05.05 08:50Fotó: kisalfold.hu

Az ismert sportriporter fia jól tudja: sokan azt suttogják róla, hogy kiköpött apja, de az jó ember volt...Nagyon bántja, hogy sokan asszonyverőként kezelik, megkérdezése nélkül tényként beszélnek arról, hogy ütötte a feleségét.

A volt neje egy éve feljelentette azzal, hogy Ifjabb Knézy Jenő csúnyán megverte őt és édesapját. Knézy és felesége válását március 25-én kimondták, ez az ügy azonban még nincs lezárva - adta hírül a Kiskegyed.

Ifjabb Knézy Jenő a lapnak elmondta: sokáig attól tartott, mivel az ország asszonyverőként tekint rá, még egy meccsre sem mehet majd ki közvetíteni anélkül, hogy ne kapna sértő beszólásokat.

Neki hiába mondják, hogy ne foglalkozzon a híresztelésekkel, és csak a szerettei véleménye fontos... Elmondta, szerencsére atrocitás nem érte, a kollégák pedig őt kérdezték az ügyben - adta hírül a Kiskegyed.

A lapnak a népszerű sportriporter fia elárulta, hogy tavaly áprilisban csúnya veszekedés követte bejelentését, hogy el akar válni a feleségétől. Állítása szerint azonban már hónapok óta külön szobában aludtak és nem jöttek ki egymással.

Egyszercsak csöngettek, a rendőrség állt az ajtóban - Kiderült, a felesége tett bejelentést, hogy veri, fejberúgta és eltört az állkapcsa - mondta el Ifjabb Knézy Jenő, aki hozzátette: ő 110 kiló, ha ilyet tesz, annak szemmel látható nyomai lettek volna.

Neje a mentőket is kihívta, akik felajánlották, bár nem látszik rajta semmi, beviszik, ha nem érzi jól magát, de erre nem volt hajlandó - mondta a Kiskegyednek a riporter.

Ifjabb Knézy Jenő szerint másnap este ment be a volt neje látleletet vetetni, de arról nem tud, addig mit csinálhatott magával. Nem sokkal később az apja is feljelentette Jenőt, hogy őt is megütötte.

Házassága tönkremenetele után Ifjabb Knézy Jenő beleszeretett Oszvald Marika lányába, Hídvégi Krisztinába. Ma úgy érzi, már volt felesége is megbánta a feljelentést meg az "egész cirkuszt". Közös megegyezéssel váltak el - adta hírül a Kiskegyed.

Amit korábban követelt, annak a harmadát megkapta, s ebbe bele is egyezett - mesélte a riporter, aki örül annak, hogy közös gyermeküket, Kincsőt is bármikor láthatja.

Ifjabb Knézy Jenő volt asszonyai a férfi mellé álltak - a Kiskegyednek elmondta, volt egy korábbi ügye, amikor egy fiatal párral keveredett éles szóváltásba, de az alól felmentették. Nőt sosem ütött meg!

Volt neje, Palcsó Brigitta és egy másik korábbi élettársa is biztosította Jenőt afelől, hogy ha kell, tanúskodnak mellette: nem bántotta őket soha.

Ifjabb Knézy Jenő szerint jó időbe telik majd, míg az őt feljelentő volt nejének meg tud bocsátani. De most szerelmes, Krisztinában megtalálta a másik felét - árulta el a Kiskegyednek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.