Új pártól új babát!

Növényi Norbert: Nem mondok le a gyermekről!

Sem a kora, sem a gazdasági válság nem állíthatja meg elhatározásában Növényi Norbertet - A sportolónak két éve új kedvese van, s most újabb utódot is szeretne.

2009.05.04 08:20ma.hu - Fotó: monokli.com

Növényi Norbert 52 esztendős, nemcsak sportolóként, üzletemberként és színészként is kipróbálta már magát - Miután korábbi házassága csődbe jutott, most új párjával, a 35 éves Krisztinával szeretné szorosabbra fűzni kapcsolatát - egy közös gyermekkel.

Már el is jegyezték egymást. Norbert imád babázni, felüdülésnek érezné az új jövevény érkezését. Tisztában van a gazdasági helyzettel, de úgy véli, ebből is van kiút. Kora sem tántorítja el a már kétgyermekes Növényit, szerinte a sport és a helyes táplálkozás miatt esélyes akár száz évig is élni, árulta el a NÉVshowR forgatásán - adta hírül a Kiskegyed.

Az olimpiai bajnok birkózó már korábban beszámolt arról, hogy házasságot tervez új kedvesével. Az időpont még kérdéses, de abban mindketten biztosak, hogy lesz esküvő...

A sztár mögött kemény magánéleti válság áll, amely ideigeit is igencsak megviselte. Tizenegy éves kapcsolata ment tönkre az elmúlt évben az expárjával, Mariannal, akitől egy kisfia is született.

Növényi Norbert egy felfedezett sms-ből tudta meg, hogy a kedvese csalja...

A csúnya csalódást szerencsére mára kiheverte a birkózó - Új párját másfél éve ismerte meg, köztük minden rendben van és Növényi Krisztina lányával is jól kijön. Kedvese pedig kedveli a sportoló kisfiát is.

Növényi elmondása szerint tanult a hibáiból - nem ellenőrizgeti például a párját, nem nézi meg a telefonját vagy az üzeneteit.

Volt szerelmével, Mariannal nem túl jó a viszonya, mesélte korábban a sportoló. Csupán a gyermekükkel kapcsolatos fontos dolgokat beszélik meg...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.