Elképesztő!

Annyit edzett az anyuka a terhessége alatt, hogy a baba kigyúrva jött világra - videó

A kismama a TikTokon osztotta meg különleges történetét.

2023.01.31 13:55ma.hu

Yoana Banda a TikTokon osztotta meg különleges történetét: azt állítja, hogy miközben várandós volt, folyamatosan edzett, ezért a babája már izmosan született.

A nő terhessége alatt nemcsak csípőt erősítő gyakorlatokat végzett, hanem rengeteget nyomott fekve és guggolásokat is csinált, meglehetősen nagy súlyokkal.

Ha a terhességed alatt is edzel, akkor a babád izmosan bújik elő az anyaméhből – írta a videójához.

A videó azóta futótűzként terjedt a közösségi oldalakon. Sokan csodálták a fitt anyukát, viszont többen megjegyezték azt is, hogy a terhesség alatt ilyen edzést nem volna szabad csinálni. A nő állítása szerint kutatást végzett a témában és megkérdezett egy orvost is.

@yoanabanda1 She really came out and said 'where them weights at' 🙂 #fyp #viral #babytiktok #babygirl #strongbaby ♬ GIVE IT TO ME X PROMISCUOUS - ALTÉGO

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.