Állati

Videó a kígyóról, amelyik meglépett egy papuccsal

Látott már kígyót papucsot lopni? A fontosabb kérdés inkább az lenne: Hogyan, ugye? Nos, ez a fergeteges videó talán választ ad a kérdésre.  

2022.11.27 15:32ma.hu

A közösségi médiában futótűzként terjed az a videó, amelyen egy kígyó egy papuccsal a szájában mászik el.

A felvételen jól látható, ahogy a kígyó közeledik egy ház felé, és ebben a pillanatban emberek sikoltozása hallatszik. Hogy elijessze, valaki egy papucsot dob hozzá. Itt válik érdekessé a dolog. A kígyó azonnal a szájába kapja a papucsot, és felemelt fejjel sietve távozik.

Az emberek nevetése és felkiáltása hallatszik, hogy a papucsot "ellopták".

A videót az Indiai Erdészeti Szolgálat (IFS) tisztje, Parveen Kaswan osztotta meg, aki ezt írta: "Kíváncsi vagyok, mit fog ez a kígyó csinálni azzal a papuccsal, hiszen nincs is lába!"

A videó megjelenése óta több mint 3 millió megtekintést és több mint 1200 retweetet kapott, és sokan a kommentszekcióban osztották meg véleményüket a kígyó vicces bohóckodásáról.

Ám ha belegondolunk, lehet, hogy valójában egy éhező állatról van szó, aki az emberek közelébe merészkedig a biztos táplálékért.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.