Híresség

Pataky Attila rendszeresen beszélget kerti szobraival

Szerinte a művész dolga az, hogy utat mutasson a fény és a szabadság felé.

2022.08.08 11:25ma.hu

Pataky Attila és felesége ma reggel a Mokka stábjának mutatták meg a kertjüket - írja a 24.hu. Az énekes különös figyelmet fordított a szobraira is, melyek közül volt, amelyikre öt évet kellett várnia, hogy miután kiállításról kiállításra járt, végül az ő kertjében kaphasson helyet. Mint mondja, egy sziklára leülve beszélgetni is szokott a szóban forgó mestermunkákkal.

"Ehhez a csodához le kell ülni, oda kell ülni, és adni kell egy kis időt az embernek saját magának, a lelkének, a megnyugvásnak, feltenni a kérdést, és akkor egy két héten belül érkezik a válasz. Ők ezt tudják hárman" - magyarázta az énekes, aki a zenéjében is igyekszik átadni a spiritualitást.

"A művész dolga az, hogy utat mutasson a fény és a szabadság felé. Ez az én dolgom, legalábbis én így fogalmazom meg magamnak."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.