Nem szeretné, ha lenne egy másik élete!

Dögös fotók! Hámori Gabi: Menekülök a celeb szereptől!

Hámori Gabi a G5 magazinnak adott interjújában elmondja, hogy menekül a celeb szereptől, nem szeretné, ha lenne egy másik élete, amihez nincs köze.

Hámori Gabi a szépséges hazai színésznő! képgaléria

2009.02.17 14:00ma.hu
Fotó: G5 Magazin

Színésznőként persze az országos ismertséget hozó Terézanyu  és Kaméleon után is ezerrel pörög. 

Nemrég megvolt a Jó gyerekek képeskönyvének bemutatója az Örkény színházban, ahol minden szereplő meghal és egyetlen szereplőként Gabi marad életben. A darabot Ascher Tamás rendezte.

Két filmpremierje lesz hamarosan: Rio de Janeiróban egy brazil filmé, melyben egy Budapestre pottyan brazil író szívét hódítja meg!

Budapesten a Mészáros Mártával forgatott Kéthly Annáé, ahol a forgatás minden napját imádta, sajnálja, hogy vége a Mészáros Mártával, Fekete Tibivel, Cserhalmi Gyurival, Eszenyi Enikővel töltött időszaknak. 

A G5 olvasóival számos gondolatát és történetét megosztó gyönyörű színésznőről az is kiderül a magazinból, hogy hamarosan miért költözik hetekre Szász Jánossal egy nógrádi faluba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.