Egy év próbálkozás után jön a baba

Császár Előd férj és apa lesz!

Tavasszal apai örömök elé néz az FLM egykori tagja, Császár Előd - A zenész és kedvese nemcsak a baba fogadását, hanem egybekelésüket is tervezik.

2009.02.11 06:50rtlbulvar.hu - Fotó: zene.hu

A zenész háza táján egy év próbálkozás után kopogtatott a gólya - AZ FLM zenekar egykori énekese, Császár Előd májusban nemcsak férj, apa is lesz - derül ki a Reflektorból.

A zenész kedvese, Anna most öt hónapos terhes - a szerelmespárra így még az egybekelés is vár. Előd és párja még a gyermekük születése előtt szeretnék hivatalosan is összekötni életüket.

A ceremóniára tehát hamarosan sor kerülhet, templomi esküvőt azonban csak akkor tart majd a páros, ha már világra jön a baba.

Császár Előd és Anna várhatóan egy kislány szülei lesznek - adta hírül a Reflektor.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.