Színes

Pumped Gabo leszólta a vadászati kiállítást, elment inkább élő állatokat simogatni

Kemény bírálatot tett közzé a testépítő influenszer.

2021.10.04 09:40ma.hu

Pumped Gabo nem fogta vissza magát, kemény bírálatot tett közzé Instagram- oldalán a vadászati kiállításról.

"A héten volt a vadászati kiállítás, ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén. Értem én, hogy a vadászat kultúrája, történelme, de az mikor volt már, tesó, több száz éve, és az előtt! Engedjük el!" - írta, hozzátéve, "mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt!".

Pumped Gabo ezután élesen bírálta a vadászati kiállítás költségeit, s úgy ítélte meg, az bizonyosan nem fog megtérülni. Mint fogalmazott: "70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest Parádét lehetne csinálni??? Egyheteset, nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy, mint erre a sz.r kiállításra, ami full veszteséges lett."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.