Híresség

Schobert Norbert rosszul lett, kórházba szállították

A hírt felesége, Rubint Réka jelentette be a Facebookon.

2021.08.26 18:14ma.hu

Kórházba vitték Schobert Norbertet. A hírt felesége, Rubint Réka jelentette be a Facebookon.

"Mivel a hír olyan, mint a futótűz, ezért szeretném a találgatásokat megelőzni, és tájékoztatni titeket arról , hogy ma reggel a szerelmem az otthonunkban rosszul lett" - írta Rubint Réka.

Hozzátette, azonnal mentőt hívtak, és sikerült stabilizálniuk férje állapotát. Azóta is vele, mellette van, a fejleményekkel pedig később jelentkezni fog.

Mint ismert, Schobertnek korábban a szívével volt gond. Évekkel ezelőtt műtötték a szívét egy veleszületett rendellenesség miatt, de azt nem tudni, hogy a mostani rosszullét a szívbetegségével van-e összefüggésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.