Kihívás

Újabb őrület terjed: wc-kagylóban készül a shake - videó

A wc-ben remekül lehet turmixokat készíteni az öblítőtartály segítségével.

2021.06.15 14:18ma.hu

A shake alapanyagait a WC remekül - és undorítóan - kavarja össze, legalábbis egy újtípusú kortárs internetes étkezési kultúra szerint.

Nem vitás, a pandémia alatt rengetegen fordultak az italhoz, vagy éppen a konyhába, a kulináris élvezetek felé. Elárasztották a közösségi oldalakat a jobbnál-jobb sütifotók és egyéb kreálmányok.

Ám a trend már teljesen eltorzult, köszönhetően az olyan TikTokernek, mint Anna Rothfuss.

A nő azzal kezdte a műveletet, hogy valamilyen barna anyaggal blokkolta a WC-lefolyót, majd alaposan szétlocsolta a csokoládészószt a kerámia belsejében. Ezután kiadós adag tejszínhabbal töltötte fel. Majd levette a tartály fedelét a „legfontosabb részért”, és még több csokoládészószt töltött bele nagy mennyiségű tej mellett. Ezután jött a díszítés és a szívószálak.

Nézze meg a videót, de ne próbálja ki otthon sem.

@bananalovesyoutoo

This Milkshake technique is great for parties! #party #fyp #foryou #foryourpage #vrial #cooking #hacks #chef #DIY #tiktok #duet

♬ original sound - Anna Rothfuss

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.