Foo fighter

Ufót filmezett egy utasszállító pilótája Pakisztán felett - videó

A foo fighter kifejezést földönkívüli űrhajókra használták, amik a második világháború alatt követték a vadászgépeket. Egy ilyet filmezett le nemrég egy pakisztáni utasszállító gép pilótája.

2021.01.27 16:43ma.hu

A felvétel múlt szombaton készült, Karachi közelében, nem sokkal a felszállás után. A gép tízezer méteres magasságban repült, amikor egy furcsa, erős fehér fényt kibocsátó gömbre lettek figyelmesek, amit azonnal videóra is vettek. A felvételen a pilóták azt találgatják, hogy mi lehet az, és vajon mozog-e.

A MUFON amerikai ufófigyelő oldal "történelminek" nevezte a felvételt, amin szerintük teljesen biztosan egy foo fighter látható. Mint mondták: "Ez az ufókutatás történetének legjobb foo fighter fotója. Teljes bizonyíték arra, hogy a földönkívüliek még mindig követnek repülőgépeket és figyelik az emberiséget."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.