Koronavírus-járvány

Tovább gyűrűzik a rejtély: még Müller Cecília klónjának sem merték beadni az oltást

Az oltásellenesek szerint az országos tisztifőorvos klónja sem kapta meg a Pfizer/BioNTech vakcinát.

2021.01.15 08:16ma.hu

Csak két „apró” hibát véltek felfedezni az oltásellenesek a neves eseményről készült képeken. Mint írták, nem lehet megállapítani, hogy valóban Müller Cecília „oltakozott”-e, vagy valaki más (Gődény doktor szerint egyik klónja lehetett), akinek az arcát jól eltakarták, ugyanis szerintük a különbségek szembetűnőek, csak alaposan meg kell nézni a képeket. De van egy másik problémájuk, ami szabad szemmel is jól látható, hogy „véletlenül” az injekciós tű védőkupakját nem vették le! "Ezek szerint mégsem veszélytelen beadni egy ilyet?" - kérdőjelezték meg a hitelességét az egésznek.

Mutatjuk, mik terjednek a Facebookon



Minden a sátán műve


És még az sem számít, hogy maga a gyártó is mutatja, milyen egy fecskendő


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.