Állati

Negyven sas támadt rá egy pickupra Alaszkában - videó

Pár percre parkolt le a sofőr a szupermarket előtt.

2020.11.16 14:59ma.hu

Újra felkapta a fejét a közösségi oldalakon az alábbi videó, amely egy régi esetről szól. Apropóját az adhatja, hogy nagyban megy az adok-kapok az amerikai elnökválasztás körül, és a fehérfejű rétisas az Amerikai Egyesült Államok nemzeti szimbóluma.

A videón ugyanis az látható, amint egy parkoló pickupra legalább 40 ilyen madár ront rá, amíg a sofőr a szupermarketben vásárol. A sasok ünnepi lakomát rendeztek a friss halakkal megpakolt platón. A több tucat mohó ragadozómadár szinte szétszedte a járművet, még az autó riasztója sem tántorította el őket a dézsmálástól.

Sok kommentelő szerint jelenleg ilyen helyzetben van az USA is - értse mindenki ezt úgy, ahogyan akarja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.