Sportszerűtlenség

Tömegverekedés egy magyar futballmeccsen - videó

Egy belépő után szabadultak el az indulatok a Zala megyei I. osztályban rendezett összecsapáson, ahol mindenki kivette a részét a balhéból.

2020.10.12 13:35ma.hu

Nem mindennapi jeleneteknek lehettek szemtanúi Zala megyében azok, akik kilátogattak a Tarr Andráshida SC–Magnetic Andráshida TE meccsre. A helyi rangadó egygólos vendég győzelemmel zárult, de a mérkőzés pikantériáját egy, a 90. percben érkező belépő okozta, ahol egy hazai játékos kaszáló mozdulatának a vendégek egyik, a szélen megiramodó futballistája itta meg a levét. Sérülés szerencsére nem történt, ám komolyabb konfliktus igen, hiszen a sértett azonnal felpattant a földről, majd számon kérte az ellenfelet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.