Szabi

Több Balaton, kevesebb Brüsszel - itthon vakációzik Orbán

Úgy ítélte meg, hogy öt tárgyalási nap alatt 3 milliárd eurót szerzett Magyarországnak, így megérdemli a pihenést.

2020.07.25 16:12ma.hu

"Az EU-csúcs eredményét úgy lehet értékelni, hogy a magyar és a lengyel erők Brüsszelnél megállították a liberális brigádok nemzetközi támadását" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió pénteki műsorában, majd szombaton már a magyar tengerről posztolt szelfit: "Több Balaton, kevesebb Brüsszel".

A kormányfő sikernek ítélte az elmúlt pár napot, amit Brüsszelben töltött: Magyarország és Lengyelország visszaverte azt a kísérletet, hogy az őket megillető pénzekről mások döntsenek. A tárgyalások napján még azt posztolta: "Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. És most kétnap alvás."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.