Állati

Kerámiafészket kaptak a sátoraljaújhelyi tűzoltóság fecskéi

A tűzoltóság udvarán található fecskefészkek közül az egyik széthullott és négy fecskefióka kiesett belőle.

2020.07.25 15:02ma.hu

A sátoraljaújhelyi tűzoltók délelőtt észrevették, hogy a tűzoltóság udvarán található fecskefészkek közül az egyik széthullott és négy fecskefióka kiesett belőle - írta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán. Ha egy fészek leszakad, általában szét is törik és még ideiglenesen sem javítható meg. A tűzoltók az Aggteleki Nemzeti Park szakembereinek tanácsára a régi fészek helyére egy kerámiából készített fészket rögzítettek és abba tették vissza a fiókákat. Kis idő elteltével a szülők megtalálták és etetni kezdték őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.