Közlekedés

Az autóra is felmászott a dühös feleség, amikor rajtakapta a férjét egy nővel a forgalom kellős közepén - videó

Hatalmas dugót okozott a dühös asszony.

2020.07.14 01:43ma.hu

Újdelhi legforgalmasabb utcáját blokkolta egy megcsalt feleség, aki éppen rajtakapta a férjét, amint egy nővel autózott. A bollywoodi filmbe illő jelenetet mindenki látta-hallotta, aki arra járt, ha akarta,  ha nem.

Az asszony, mikor meglátta a párt, megakadályozta, hogy tovább haladjanak autójukkal, és magyarázatot követelt férjétől, aki sokáig az autóban lapult, majd megpróbált egérutat is nyerni.

A nő a motorháztetőre is felmászott és megpróbálta betörni a szélvédőt, a több autós hangosan dudált.

A rendőrök se mertek mást tenni, mint irányították a forgalmat, amíg a nő őrjöngött. Később feljelentést tettek ellene közúti forgalom akadályoztatása miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.