Állati

Fura műanyagszemeten marakodtak a sirályok

Egy gyanútlan természetfotós készítette a képeket és csak utólag jött rá, mi is van a fotókon.

2020.02.25 16:57ma.hu

Jennifer Warner természetfotós fókákat ment fotózni Kalifornia partjaira, amikor észrevette, hogy két fiatal sirály egy darab műanyagon vitázik. Le is fotózta rögvest a civakodást, és amikor belenagyított a képbe, teljesen ledöbbent. A darab műanyag, amivel a madarak játszottak egy műpénisz volt.

Mielőtt rájöttem volna, hogy mi is volt az a darab műanyag, borzasztó ideges voltam, ugyanis a műanyagszennyezés egy nagyon súlyos probléma, és én, mint a természet megőrzése mellett elkötelezett fotós, pont az emberiség a környezetre gyakorolt hatását dokumentálom. De amikor rájöttem, mivel játszanak – bár még mindig dühös voltam – azért be kellett látnom, hogy vicces is a dolog – mesélte a Gizmodonak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.