Nem örül felhőtlenül a második!

A döntőbe sem jutott versenyzők kelendőbbek Fekete Dávidnál?

A Megasztárt nem ő nyerte, de cseppet sem volt szomorú a második helyezés miatt - A jelenlegi szituáció azonban lelombozza Fekete Dávidot.

Megasztár 4: A top 10 képgaléria

2009.01.07 07:42ma.hu - Fotó: megasztar.tv2.hu

Úgy tűnik, a már korábban kiesett versenyzők kelendőbbek a Megasztár második helyezettjénél - Fekete Dávidot elszomorítja, hogy nem kapkodnak utána a lemezkiadók. A musical stílus nem éppen menő Magyarországon. Király Viktor édesapja, az EMI kiadó hazai kreatív igazgatója többször kijelentette, nem zárkózik el attól, hogy Dáviddal dolgozzon, de ő is inkább Lakatos Krisztiánt emlegette úgy, hogy szívesen foglalkozna vele - adta hírül a Kiskegyed.

A dobogó második helyezéséért Lakatos Krisztián és Fekete Dávid küzdött, s végül utóbbi kapta a lehetőséget, hogy megmérkőzzön Király Viktorral a végős döntőn.

A két fiú nem készülhetett nyugodtan a nagy fináléra; Krisztián kiesését ugyanis nem várt indulatok követték, amire a Megasztár történetében eddig még nem volt példa!

A fiú távozását követően ugyanis Krisztián családja csalást kiáltott - sokan azzal vádolták Fekete Dávidot, hogy egyházközössége óriási támogatását élvezi, míg Király Viktort azzal, hogy "apuci kilóra megvette a zsűrit".

Az érintettek tagadták a vádakat - A tehetségkutatót végül Király Viktor nyerte meg, s Dávid sejtette is, hogy ez lesz a végeredmény.

Bár a közönség egyik kedvence volt, a zsűritagok többször kritizálták azzal, hogy hamis hangokat fedeztek fel előadásában, Mester Tamás a hangterjedelmét nem tartotta elégnek. Sok kemény véleményt kapott.

A győztes Viktor a minap már be is költözhetett Duna-parti luxuslakásába, amit egy évig használhat, és első dolga volt berendezni a stúdióját új otthonában.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.