Nem örülhet felhőtlenül a Megasztáros!

Fekete Dávidért nem kapkodnak, pedig nem haragszik!

Hiába kapott Friderikusz Sándortól meglepetésautót, Fekete Dávid nem örülhet felhőtlenül a Megasztárban kiharcolt második helyének, ugyanis nem kapkodnak utána a lemezkiadók.

2009.01.06 18:00ma.hu

A korábban kiesett, döntőbe sem jutott versenyzők kelendőbbek a második helyezettnél. Jelenleg Magyarországon a musical stílus éppen nem igazán menő. 

A legjobban keresett előadók: Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra közös lemezén kívül alig fogynak a musicalzenék. –írja a Kiskegyed.
 
Király Viktor papája többször kijelentette, nem zárkózik el attól, hogy esetleg Dáviddal dolgozzon, de ő is inkább Lakatos Krisztiánt emlegette, mint akivel szívesen foglalkozna. 

Dávid elmondta egy napilapnak, hogy boldogan készítene lemezt a Király család segítségével, ez is bizonyítja, hogy nincs benne harag, amiért nem ő nyerte meg a versenyt.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.