Szerelmes a pornószínésznő!

Két abortuszon van túl - Monique Covet végre gyermeket szeretne

Olaszországban tölti ideje nagy részét a szőke pornósztár - Monique Covet szerelmes, egy helybéli férfi a választottja, akivel nagy tervei vannak.

Izgató képekben a dögös Monique Covet! képgaléria

2009.01.06 08:11ma.hu

Boldog Monique Covet - Úgy érzi, végre rendeződött a magánélete. Olasz kedveséről nem szívesen beszél, nem akarja, hogy a média tönkretegye boldogságát.

Azt azonban elárulta: nagyon szerelmes, és gyermeket szeretne. Ismét aláírt egy ötéves szerződést, de ha kapcsolata párjával egy év múlva is töretlen, örömmel lenne anya. Egy fiút, majd egy kislányt szeretne. A pornósztárnak két abortusza volt, legközelebb azonban semmiképp sem veteti el magzatát - mondta el a Napi Ásznak.

A szőke pornószínésznő ma már kiegyensúlyozott és fizikailag is jól érzi magát, ám tavaly tavasszal egy nehéz időszakot zárt le életében.

Monique nagyon rossz állapotba került, s ennek nemcsak lelki, fizikai oka is volt. A pornószínésznő komoly fájdalmakkal ment orvoshoz, ám a doktorok először úgy vélték, az alkohol és a drog okozza a problémáit.

A sztár elismerte, ez is benne volt a dologban, de nem ilyen mértékben. Végül idegszanatóriumba küldték, ahol kiderült, nem depresszióról van szó - különösen, hogy Monique addigra teljesen besárgult. Közölték vele, hogy Hepatitis B vírus okozza a gondot.

A pornósztár szerencsésen átvészelte a betegséget, pedig igen súlyos volt. Ismerősei attól tartottak, nem sok ideje van hátra...

Monique tisztában van vele, hogy egy romantikus estén kötött vérszerződés okozta komoly betegségét. Ma már tudja, mekkora hibát követett el.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.