Valóságshow

VV9: erre költi nyereményét az első női győztes

VV Zsuzsu visszanézi a teljes játékot.

2019.02.18 09:30ma.hu

Zsuzsu lett a Való Világ 9 győztese, amivel történelmet írt, hiszen először hirdettek női győztest ma játékban. Ráadásul, nagyon szoros volt a verseny is.

"A játék eleje óta ezen voltam, hogy egy női győztes kell, és nem gondoltam volna, hogy én leszek az első női győztes. Az biztos, hogy beosztom a pénzt és semmiféleképpen sem akarom elherdálni, úgyhogy nagyon jó helyre került, úgy gondolom" — mesélte Zsuzsu, aki az adásokat egytől egyig vissza akarja majd nézni.

Abban szinte biztos, hogy a győzelem nem fogja megváltoztatni: "Nem fogok megváltozni a pénz miatt, ugyanolyan ember maradok, mint előtte. A nyereményemen biztos, hogy egy lakást szeretnék venni magamnak" - tette hozzá a celeb, aki remélhetőleg meg tud majd birkózni a hírnévvel is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.