Trükk

Önt is megbotránkoztatta ez a fotó?

Pedig csak fordítva került fel a Facebookra.

2018.11.21 20:30ma.hu

Számtalan dolgot osztanak meg az emberek a Facebookon, volt, aki élőben közvetítette például a halálos ütközését több emberrel az autójában. A borzalmak mellett persze sokszor kerülnek fel mémek, vicces vagy kedves állatos fotók is, amiket szívesen add tovább mindenki.

A ma.hu Facebook-oldalán a szóvicceket szeretjük a legjobban, hiszen ezek nemcsak szórakoztatóak, hanem az agyat is megmozgatják.

Nemrég azonban a lenti kép kezdett terjedni villámsebességgel a közösségi oldalakon, a leírása szerint semmi különös nincs benne, csupán véletlenül fejjel lefelé posztolták ki...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.