Elege lett

Friss hírek Sas József állapotáról - videó

Sok szakmai csalódás miatt fújt visszavonulót a legendás komikus.

2018.11.13 10:10ma.hu

Egy hete csak találgatni lehetett Sas József állapotáról. A Mikroszkóp színpad egykori vezetője minden tervezett előadását lemondta és közölte, egy időre eltűnik a rivaldafényből. “Sajnos nem vagyok jól, és most az első az egészség” – nyilatkozta ekkor.

Kiderült azonban, hogy nagyobb volt az ijedtség mint a baj. Sas József otthon lábadozik, pihen, és bár nincs elég ereje elhagynia a házát, az ATV stábját fogadta egy interjú erejéig.

“Úgy nézek ki, mint aki a halála előtt van? Egy nyavalyát, én nagyon jól vagyok!” – szögezte le a humorista.

Sas azt is elárulta, vérnyomásproblémákkal küzd, melyet a stressz okoz. Elmondása szerint minden fellépését maga szervezi, ami rengeteg munkával jár, és nagyon megterhelő, hogy sokan az utolsó pillanatban mondják le az elvállalt feladatokat. A nemrég újranősült komikus szerint ezek vezettek a kényszerpihenőhöz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.