Kiakadt a celeb

Alekosz nem járna tetovált lánnyal és bezáratja a tetoválószalonokat

A tetoválás köztudottan a bűnözők kifejezési eszköze. Aki ezt nem tudta az ostoba. Még ebben az évben bezáratom a tetoválószalonokat!

2018.08.18 03:08ma.hu

Alekosz a közösségi oldalon akadt ki egy poszt erejéig, szerinte 10 esetből 9-szer szex követi a tetoválást.

"A tetoválás köztudottan a bűnözők kifejezési eszköze. Aki ezt nemtudta az ostoba. Még ebben az évben bezáratom a tetoválószalonokat! Szalonokat?

Belépéskor füst és kámfor! Az ajtóban oblong harcikutya nyáladzik - prüszköl. A tamtamdobos zene üvölt, beszélni nem lehet. Az üdvözlés: Csá! Mizu? Jötté tetováltatni? Mindeközben kezében az eszköz, alatta pedig az ostoba páciens. A torzonborz fölötte kérődzik.

Ezek az ostoba huligánok valahogy rendre elérik hogy a szép lányok alájuk feküdjenek. Minden szempontból! 10 esetből 9-szer szex követi a tetoválást. Az egy kivétel akkor van, amikor az anyuka is jelen van. De a szégyentelen még annak is ajánlatot tesz! A következő páciens az előzőnek ágyába fekszik.

A fantáziahiányos, tetováláson kívül más önkifejezési készséget nemismerő nők pedig észre sem veszik, hogy gyönyörű testüket, érintetlen tisztaságukat, szépségüket bélyegeztetik meg a hippivel, aki morbus tudattal éli ki deferdült vizualitását a nő gyönyörű testén. A végeredmény pedig egy förmedvény, akit csapzottan - habzottan mintáztak meg, és akit hamis önértékeléssel becsapva bocsátottak antiszociális útjára.

A többségi társadalomba visszailleszkedni innenmár nemlehet. Orvosi precizitás helyett, felelőtlen hippi van. Műtői sterilitás helyett, füst, kámfor és kézről kézre adott bökő van. Felelős hozzáállás helyett, huliganizmus van! Szexuális együttlétkor a természetes nő látványa helyett, céltáblákkal és föliratokkal ellátott céllövöldék és könyvtárak vannak.

Szegény férfiak! Utóirat. Tetovált nővel nem dugnék!
"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.