Megénekeltette Tom Cruise-t a Rocknagyi!

Katie Holmes férjét színpadra rángatta Tina Turner!

Tina Turner színpadra rángatta Tom Cruise-t! A legendás énekesnő, Tina Turner elkápráztatta rajongóit, amikor felhívta Tom Cruise-t vokálozni a színpadra legutóbbi New York-i koncertje során.

2008.12.05 20:00ma.hu
Tina Turner formában van!

A 69 éves visszatérő Rocknagyi teltházas koncertet adott a Madison Square Garden-ben, alig egy nappal azután, hogy súlyos lázzal kórházba szállították. Bár egészségileg nem volt a csúcson, Tina nem volt hajlandó lemondani várva várt koncertjét, mert nem akart csalódást okozni rajongóinak. 

A koncert egy adott pillanatában, amikor közös éneklésre kérte fel Tina a közönséget, észrevette Tom Cruise-t és feleségét, Katie Holmest is a nézőközönség soraiban, és felhívta a színészt a színpadra egy közös éneklésre, amely során egyik nagy slágerét, a Nutbush City Limits-et adták elő. 

A nézők között számos más híresség is helyet foglalt, így Anne Hathaway és a szupermodell Molly Simms is - a teltház nem csoda, hiszen Tina Turner hosszú szünet után tért vissza a színpadra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.