Tragédia

23 évesen megölte magát a népszerű pornósztár

August Ames, a két pornó Oscar-nyertes színésznő holttestét kaliforniai otthonában találták meg.

2017.12.08 11:44ma.hu
Fotó: Instagram

A népszerű pornósztár felakasztotta magát kaliforniai otthonában. A Ventura megyei igazságügyi orvosszakértő közlése szerint halálát "akasztás okozta fulladás” okozta.

Ames holttestét kedden találták meg Camarillo-i otthonában, és a helyszínen halottnak nyilvánították.

Közeli barátai szerint a színésznő hosszabb ideje depresszióval küszködött, ráadásul az elmúlt időszakban sokan zaklatták, kritizálták, mert nem volt hajlandó szexjelenetet felvenni egy olyan partnerrel, aki melegpornóban is szerepelt.

Amest emiatt sokan homofóbiával vádolták, ő azonban kitartott amellett, hogy döntése hátterében csakis egészségügyi okok állnak. Attól tartott, hogy így nagyobb a veszélye egy esetleges HIV-fertőzésnek.

Legutolsó Twitter-bejegyzése is elég nagy elkeseredettségről árulkodik: "B.sszátok meg mindannyian" - ennyit írt a halála előtt.

August Ames Mercedes Grabowski néven született 1994-ben. Felnőttfilmes karrierje 2013-ban kezdődött, azóta több mint 270 filmben szerepelt. Kétszer is elnyerte a pornó Oscar-ként is emlegetett AVN-díjat.

Férje, Kevin Moore pornófilm-rendező, valamint kollégái is gyászolják. "Egyike volt a legjobb, legkedvesebb embereknek a szakmában".

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.